Close

Kampeer weekend

We gaan weer kamperen!
Afgelopen jaar hebben we een ontzettend leuk, gezellig en fijn kampeerweekend gehad vol goede gesprekken, verrassende ontmoetingen, lekker eten en vooral heel veel gezelligheid. Dat willen we dit jaar natuurlijk weer beleven! Hopelijk met nog meer gemeenteleden!

Vrijdag 30 juni tot en met zondag 2 juli gaan we weer naar Drongelen, naar camping De Speeltol (www.despeeltol.nl).

We staan op een groepsveld met in het midden een grote partytent met tafels en stoelen zodat we daar elkaar kunnen ontmoeten. En we hebben een klein programma (zonder verplichtingen). Wil je alleen lekker zitten en rondkijken, dan kan dat natuurlijk ook.

Als je het leuk vindt, kun je bij de maaltijden aanschuiven. Op vrijdag eten we lekker makkelijk frietjes en op zaterdag een gezellige barbecue.

Wil je graag mee, maar je hebt geen kampeermiddel? Laat het weten, we kunnen vast iets regelen. De kosten voor de camping zijn per volwassene € 10 per nacht en per kind € 7,50 per nacht (mocht dit een belemmering zijn dan vinden we vast een oplossing) en een bijdrage voor het eten.

Er gaan dit jaar nog meer mensen mee dan vorig jaar!!!! Superleuk! We zetten zelfs een partytent neer voor de jeugd. Die zitten niet altijd op die ouwelui te wachten….

Ben je enthousiast en wil je ook graag mee? Wees welkom! Je kunt het doorgeven aan Ingrid (06 38410260) of Annette (06 19720114).

Wij hebben er heel veel zin in en kijken uit naar gezelligheid en verbinding in de buitenlucht!

Groetjes,
Ingrid en Annette