Close

Kampeerweekend!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kampeerweekend!

24 juni 2022 / 14:00 - 26 juni 2022 / 18:00

WE GAAN KAMPEREN!!!!!

Vrijdag 24 juni tot en met zondag 26 juni gaan we naar Drongelen, naar camping De Speeltol (www.despeeltol.nl).

Dit is een nieuw kampeerterrein dat ontstaan is in de eerste periode van de crisis en inmiddels is het een echte camping geworden. Het is er nog echt ouderwets kamperen (maar wel met een sanitair gebouw ?). Voor de kinderen is er een natuurspeelplaats en ‘s avonds mag je een kampvuur maken. Voor ons zijn dit de ingrediënten van kamperen! Ga je gezellig mee?

We zijn al met 7 gezinnen (6 met eigen kampeermiddel en één in een pipowagen van de camping). We willen in het midden van het groepsveld een tent opzetten met tafels en stoelen, zodat we daar elkaar kunnen ontmoeten. En een klein programma (zonder verplichtingen). Wil je alleen lekker zitten en rondkijken, dat kan ook. De avondmaaltijden hopen we gezamenlijk te doen. Op vrijdag brengt iedereen iets mee van huis en op zaterdag regelen we iets van een barbecue of frietjes of iets dergelijks.

Wil je graag mee, maar je hebt geen kampeermiddel? Laat het weten, we kunnen vast iets regelen. De kosten voor de camping zijn per volwassene €10 per nacht en per kind € 7,50 per nacht (mocht dit een belemmering zijn dan vinden we vast een oplossing).

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag mee? Wees welkom! Er is nog plaats, aarzel niet,  gewoon doen!

Wij hebben er heel veel zin in en kijken uit naar gezelligheid en verbinding in de buitenlucht!

 

 

Gegevens

Begin:
24 juni 2022 / 14:00
Einde:
26 juni 2022 / 18:00