Close

Startweekend

Startweekend – programma
Zaterdag en zondag 16-17 september belooft een feestje te worden in onze gemeente: de jaarlijkse start voor het nieuwe kerkelijke seizoen. Globaal ziet het programma er zo uit:

Zaterdagmiddag:

  • Een wandeltocht bij het Wantij in Dordt om 15.00 uur

Graag nodig ik u uit voor een wandeling in het Wantijpark in Dordrecht. Deze wandeling is op zaterdag 16 september in het kader van het startweekend. We willen vanuit De Akker vertrekken om 13:45 uur om richting Dordrecht te gaan.
Graag wil ik u vragen om voor deze wandeling op te geven en daarvoor ligt er een formulier op de statafel bij de ingang van De Akker. U kunt dan ook aangeven om te rijden.

Leen Bouter

High tea in de Akker om 15.00 uur

Zaterdagmiddag 16 september is er een High Tea in De Akker. Geniet mee van heerlijke hapjes, diverse soorten thee, gezelligheid en samenzijn. Geef je op bij Mirjam ter Maten of zet je naam op de intekenlijst in de kerk.

 

Zondagmorgen:

  • 30 uur ontbijt in De Akker- opgavelijst ligt in de hal van de Akker.
  • 00 uur startdienst rond het thema “DEEL JE GELOOF- DEEL JE LEVEN” met medewerking van de zanggroep en de nevendienst- zie de aankondiging elders.
  • 30 uur koffiedrinken, met extra lekkere zelfgemaakte …..
Inschrijven voor de wandeling, de High Tea en het ontbijt kan zondag 10 september nog in de kerk, of via één van de kerkenraadsleden.